Bram

Ik ben Denise van Woudenberg. Ik woon samen met mijn ouders in Utrecht. Wij hebben vroeger  SAM een labrador gehad, dat was een hele lieve hond die mij veel steun gaf tijdens mijn ziekte, totdat hij zelf ziek werd en we hem helaas moesten laten inslapen. Daarna zouden we geen hond meer aanschaffen, maar ik miste toch mijn maatje. Ik ben toen op internet gaan zoeken naar een lief hondenras en ik kwam terecht  bij de Australische labradoodle. Ik heb eerst mijn ouders moeten overhalen. Toen hebben we contact gezocht met Marja. We zijn op een zondag naar Drachtstercompagnie gegaan om te kijken naar de honden. Alle drie de honden (Frilly, Fata en Rave) waren allemaal heel erg lief. We zijn toen op de wacht lijst van Frilly gekomen op plaats 7. Er waren 6 pups geboren dus ik had helaas geen pup, maar 1 familie wilde geen zwarte hond, dus ik was er TOCH  nog bij. Ik was heel erg blij! Marja belde 9-11-2010 nog dezelfde avond dat er toch een pup voor mij was. En toen was het wachten tot we mochten gaan kijken naar de puppy’s. 12 december konden we eindelijk de puppy’s zien. Wat waren ze allemaal heel erg lief. We kregen dezelfde dag te horen welke pup voor mij was, het was een reutje en we noemen hem Bram. Nu was het wachten totdat we hem op mochten halen. Toen we Bram op mochten halen was ik super blij. De reis naar huis ging heel erg goed. Thuis ging het ook heel erg goed hij was heel snel zindelijk. Hij is echt mijn MAATJE  en hij geeft me steun als ik het nodig heb. Het is echt een mannetje, soms heel erg ondeugend maar ook heel erg lief. Ik zou niet weten wat ik zonder hem zou moeten. In november 2011 heb ik een hersenvliesontsteking gehad,  ik erkende niemand en ik kon niet meer lopen en praten, de 1ste woordjes die ik zei waren:” waar is m’n hond”. Dus Bram betekend veel voor mij.

Denise,Utrecht, augustus 20212

 

Moos

We zijn met Bram een keer naar een doodle.dag gegaan . Daar zag mijn vader een grote Australische labradoodle lopen. En we waren daar meteen helemaal weg van. Toen na een tijd nadenken hebben we besloten om er nog een hond bij te nemen, maar dan wel een grote. We hebben toen gelijk weer contact gezocht met Marja voor een pup van fata. Er waren 9 puppy’s geboren op 26-2-2012. Op 6 april was de puppyparty het was heel gezellig.  Moos was de pup met het gele bandje, ze kwam elke keer naar me toe, en toen we te horen kregen dat we de gele pup kregen waren we heel erg blij. We konden niet wachten tot we haar op konden halen, maar helaas konden wij haar niet met 8 weken ophalen want ik werd geopereerd, dus Moos bleef een week langer bij Marja. Eigenlijk moest ze nog een week langer blijven. Maar Marja kwam met het idee om haar 5 mei te komen brengen als verrassing voor mij. Ik wist helemaal van niks, maar ik was er super blij mee. Moos is een hele andere hond dan Bram, ze is echt een knuffel hond. We zijn blij dat we nu twee honden hebben. Samen gaat het heel erg goed. Bram wil soms wel de baas spelen en Moos steelt altijd de kluif van Bram. s Avonds gaan ze gezellig mee naar boven en slapen ze lekker op bed. Moos is echt mijn schat maar soms ook wel ondeugend.