Ervaringen en verhalen

Ervaringen en verhalen

Puppy party Bionda

Vanmiddag zaterdag 23 september 2017 hebben wij, samen met vele anderen, genoten op de puppy party van Bionda.Een goede moederhond, met haar nest van 8 puppy's,  die onder de goede zorg van Marja Hoogendam opgroeien in Waskemeer bij de Hoop Doodles.Nadat bij mij astma en allergie (o.a. voor honden) is geconstateerd in het voorjaar van 2017  hebben we met verdriet afscheid moeten nemen van onze hond (een retriever)  maar vonden gelukkig een geweldig nieuw thuis voor haar. Het is fijn dat we in contact zijn gekomen met Marja om onze wens naar een Australische Labradoodle te bespreken. De [...]

Pixel

Al een lange tijd vonden mijn man en ik dat een hond ons gezin ECHT compleet zou maken . Maar hoe moest dat dan met mijn allergie ?? vervolgens werd onze wens en onze hoop op een pup weer op de lange baan geschoven . Totdat we door vrienden werden gewezen op "de australian labradoodle", na wat navraag en een kort onderzoek heb ik op een dag besloten contact te zoeken met De Hoopdoodles in Waskemeer . Aan de telefoon klonk Marja al erg betrokken bij ons verhaal en een afspraak volde al snel . In Waskemeer werden [...]

Djinta

Djinta, geboren op 8 april 2013. Moeder Gente ( tot groot verdriet overleden op 31-07-2013) en vader Dutchdoodles Dutch uitgegroeid tot een volwaardige hulphond, mijn maatje en grote hulp. Het begon allemaal zo, na eerst Marja telefonisch gesproken te hebben: Beste mevrouw Hoogendam, Allereerst hoop ik dat de bevalling van Gente goed verloopt! Toch spannend allemaal. We hebben elkaar vorige week telefonisch besproken en ik heb u, zoals afgesproken, dezelfde dag nog gemaild met persoonlijke informatie. Nu vraag ik me af of u mijn email wel ontvangen heeft. Ik wil u niet direct storen ivm met eventuele drukke [...]

Misiu

Ik ben Halinka, en samen met mijn ouders en broertje, zorg ik voor mijn trouwe viervoeter Misiu.  Het begon allemaal met het volgende mailtje aan Marja: “Vanaf mijn geboorte tot aan mijn derde levensjaar hebben wij een hondje gehad, Asia. Dit was mijn beste vriendinnetje. Ik ging nergens heen zonder haar en zij ging nergens heen zonder mij. Helaas bleek ik allergisch en astmatisch te zijn en konden we haar niet houden. Wel hebben we haar nog de rest van haar leven gevolgd en ervoor gezorgd dat ze een goed thuis had. Foto’s en jaarlijkse bezoekjes, tot het [...]