Wachtlijst Australian Labradoodle pup

Aandachtspunten bij aanschaf van een pup

Wanneer u besluit om een echte  Australian Labradoodle bij de Hoop Doodles aan te schaffen, zal er eerst een kennismakings gesprek met u plaats vinden.

Inschrijven Australian Labradoodle pup

Om op de wachtlijst geplaatst te worden vraag ik € 200,00  inschrijfgeld.

Dit inschrijfgeld zal later verrekend worden met het aankoopbedrag van de pup.

Mocht blijken, om welke reden dan ook, dat u voor of na de geboorte van de pup, de reservering wenst te annuleren, dan zal het bedrag van € 200,00 niet geretourneerd worden

Geopende wachtlijsten

Er is een algemene wachtlijst.  Ik verwacht in het najaar/winter weer nieuwe nestjes met pups.  Nu is er veel aanvraag en zal alles gaan afhangen  van hoeveel pups er per nestje geboren zullen gaan worden.  Ik kan nu nog gezinnen op de Algemene wachtlijst plaatsen  die willen wachten op de nestjes van VOORJAAR 2021/HERFST /WINTER 2021 (Met wel de mogelijkheid als er in de nestjes van herfst /winter 2020 of voorjaar 2021 meer pups geboren worden dat men de mogelijkheid  heeft om ook eerder een pup te verwelkomen).  Als er dekkingen hebben plaats gevonden en ik heb de positieve echo gezien dan meld ik de “ reu-teef combinatie” en geef ik door dat er een pup op komst is voor jullie. (op volgorde van inschrijving).

Voor een mini maat kan niet meer ingeschreven worden.

OP DIT MOMENT ZIJN DE LIJSTEN EVEN GESLOTEN.  

Ik wil  wachten tot er meer duidelijkheid is over de komende loopsheid van de dames( er is wel een planning…maar het blijft ook de natuur…en de natuur loopt weleens anders dan de planning).

ZODRA DE WACHTLIJST WAT INLOOPT EN DE DAMES HUN DATE HEBBEN GEHAD….GAAN DE LIJSTEN WEER OPEN.

Wachtlijst Contactformulier

Als u interesse heeft in een pup van de Hoop Doodles, kunt u het contactformulier hieronder invullen.