Wie zijn wij

Over mij

Mijn naam is Marja Hoogendam, ik ben getrouwd met Arie, we hebben 4 kinderen en 2 kleinkinderen.  De Hoop Doodles is te vinden in Waskemeer (Friesland). Hier hebben wij zowel binnen als buiten veel ruimte voor onze honden.

Over de Hoop Doodles

Op 03-12-2009 hebben we onze eerste Australian Labradoodle pup Fata opgehaald bij Petra van Dutchdoodles.¬† Inmiddels is de Hoopdoodles, na ruim 12 jaar, uitgebreid met mooie dames en heren. (zie hiervoor bij het “kopje Onze honden”.

Hoe ben ik bij de Australian Labradoodle terecht gekomen?

Er was een gezin dat een Labradorpup bij ons had gekocht, met een zoontje dat echt een maatje nodig had. Hij was zo blij met zijn hondje.

Maar na 2 dagen kreeg ik een telefoontje van zijn vader, dat zijn zusje uitslag had op haar huid en dat ze ziek was.

Ze moest naar het ziekenhuis om te kijken wat er aan de hand was.

Ze bleek dus een allergie te hebben. Het jongetje moest zijn hondje weer terugbrengen bij ons en was heel erg verdrietig. En zijn zusje had nergens last meer van toen het hondje weg was.

Daarom ben ik op zoek gegaan, om mensen met een hondenallergie, toch de mogelijkheid te bieden om een huisdier te kunnen hebben.

Toen ben ik uitgekomen bij de Australian  Labradoodle. Zij hebben een allergievriendelijke vacht en kennen geen ruiperiode. Daarom worden zij veelal wel verdragen door mensen met een hondenallergie.

De Hoop Doodles
Australian Labradoodle rave
Australian Labradoodle nubi