Vanmiddag zaterdag 23 september 2017 hebben wij, samen met vele anderen, genoten op de puppy party van Bionda.Een goede moederhond, met haar nest van 8 puppy’s,  die onder de goede zorg van Marja Hoogendam opgroeien in Waskemeer bij de Hoop Doodles.Nadat bij mij astma en allergie (o.a. voor honden) is geconstateerd in het voorjaar van 2017  hebben we met verdriet afscheid moeten nemen van onze hond (een retriever)  maar vonden gelukkig een geweldig nieuw thuis voor haar. Het is fijn dat we in contact zijn gekomen met Marja om onze wens naar een Australische Labradoodle te bespreken. De allergie test bij Marja thuis 5 weken geleden verliep goed, dus dat gaf hoop. Wellicht straks toch weer een hond in huis !Na vijf weken wachten, wel genietend van de foto’s op de facebook pagina, vandaag ruim 1.5 uur in het bijzijn van 2 volwassen doodles en hun 9 puppy’s de puppyparty kunnen meemaken. Spannend. Letterlijk en figuurlijk kan ik zeggen: opgelucht GEEN last van mijn allergie en astma.

Samen met Anja, onze kinderen en twee kleinkinderen zien we uit naar 10 oktober: dan komt Does onze pup bij ons in huis.

Anja en Hedzer van der Kooi