Teddie is onze lieve enthousiaste Australian Labradoodle en maakt sinds 2020 deel uit van ons gezin.

Al meerdere jaren wilden wij graag een hond. Met een druk gezin met drie kinderen én diverse allergieën hebben we een tijd gewacht. Met het groter worden van de kinderen en een aantal maanden proefdraaien met de Labradoodle van onze buren, -waar we allemaal een beetje verliefd op werden-, besloten we dat het een goed moment was. We kwamen uit bij Marja en De Hoop Doodles.

Inmiddels hoort Ted er volledig bij. Hij is een enthousiaste jonge hond met een aandoenlijke zwarte krullenkop, gek op wandelen, pootje baden, rennen, stokken en handschoenen opsnorren, eindeloos geaaid worden, slapen met zijn poten omhoog en vooral op slapen mét en óp de kinderen. En bijzonder, als één van de kinderen pijn heeft of verdrietig is, is hij er als eerste bij om te troosten.

Dankzij Teddie wandelen we elke dag veel buiten; óók op werkdagen waarop we zonder hond binnen zouden blijven. Onze oudste zoon, rustig, wandelt en “chillt” met hem. De middelste, actief, raust graag met Ted in het park. De jongste is het meest aan hem verknocht en andersom. Sinds Teddie er is, durft hij ‘s-ochtends alleen naar beneden en is hij niet meer bang in huis. Samen kroelen ze uren op de bank, Teddies kop steevast op hem. Iedere week mogen ze een nachtje samen slapen. Ook oma en opa zijn blij. Als Teddie een keer niet mee gaat een weekend weg, heeft hij daar een heerlijk logeeradres.

Al met al hebben we er een fijne hondenvriend bij en zien we de geur van sloot, het zand in huis, de vlekken op onze strakke witte muren, het stelen van doekjes van het aanrecht en van handschoenen en enkelsokken, het liggen náást zijn kleed op de bank in plaats van eróp het vreselijk knoeien met zijn water op de houten vloer en het feit dat we de 5 persoons auto hebben moeten vervangen door een 7 persoons, door de vingers!