Ik ben Christel Oosterbaan uit ‘s-Hertogenbosch en heb met mijn man Rob een tweeling van 14 jaar, twee meisjes Dyantha en Romy.
We vonden een hond altijd al erg leuk maar omdat Rob zwaar allergisch is hebben we er verder nooit over nagedacht, totdat we op een gegeven moment over de labradoodles hoorden.
We zijn op internet gaan zoeken en kwamen in contact met Marja. Na een knuffelmiddag (wat gelukkig heel goed ging, Rob had nergens last van) waren we verkocht en hebben we ons op de wachtlijst laten zetten voor een pup van Fata.
Eenmaal thuis ging ik nog eens goed nadenken en besefte dat een standaard maat labradoodle behoorlijk groot is. Onze auto is niet echt groot en voor opa en oma (die niet meer zo jong zijn) zou het ook niet echt handig zijn als ze op zouden passen. Ik heb toen Marja gebeld (ik voelde me erg sullig) en heb mijn verhaal gedaan. Marja was superlief en zei dat ze waarschijnlijk een grote mini reu en teefje zouden krijgen uit Australie, maar dan moesten we nog even geduld hebben.
Uiteindelijk ging het allemaal heel snel. Op 9 november 2010 werd Daya geboren en 6 januari 2011 hebben we haar opgehaald. Ze is superlief, grappig en ondeugend en Rob heeft nergens last van. Bovendien is ze een supermaatje voor onze dochter Dyantha.
Dyantha had jarenlang veel last van eczeem en nu ze Daya heeft gaat het echt heel erg goed, Ze heeft nergens last meer van.

In één zin: we zijn super blij met Daya.

En Marja, heel erg bedankt voor alle hulp en gezelligheid die we van je hebben gekregen.

Christel Oosterbaan, ‘s Hertogenbosch, juni 2011