08 februari 2015

IK HAD ME ZOOOO VOORGENOMEN OM VAKER IN HET DAGBOEK TE SCHRIJVEN MAAR HET IS WEER NIET GELUKT!!!

Nu dan toch maar even de belevenissen van de afgelopen maanden.

Donna is op 08 december 2014 bevallen van haar mooie pupjes. Een gemaleerd gezelschap, creme, blackies en chocolaatjes.

Afgelopen week zijn ze allemaal alweer naar hun nieuwe baasjes gegaan. Wat waren de baasjes enthousiast en heel erg blij dat het eindelijk zoooo ver was dat ze hun doodletje op konden halen.  Ook Donna is alweer gewassen, gefohnd en getrimd en wel bij haar gastgezin.

Moeder heeft het heel goed  gedaan en de pupjes zijn allemaal uitgegroeid tot hele leuke lieve ondeugende doodletjes.

Meisje  la MIA ragazza( mijn meisje), bijft bij ons wonen totdat er een lief gastgezin op ons pad komt. Mia is ons nieuwe mooie Choco-meisje. Ze heeft het heel erg leuk met haar nieuwe tantes.

Mannetje Ti amo di Giorno in Giorno( ik hou van jou dag in dag uit) is bij het gastgezin gaan wonen waar ook Bacio woont. Ons mooie creme mannetje Giorno, met zwarte neus,gaat het heel erg leuk hebben bij Tineke en Hans.

Hij zal, als hij na een jaar, alle testen goed door komt, voor mooie nieuwe lijnen gaan zorgen. (Dank je wel lieve Petra)!

Ja en dan is er weer nieuwe uitbreiding op komst.  Fata heeft haar date gehad met onze Rave. Op de echo hebben we kunnen zien dat zij begin maart pups verwacht. We zijn weer super blij!  We hebben weer hele enthousiaste a.s. pupbaasjes mogen ontmoeten…waar het ook allemaal erg spannend voor is …het wachten op de geboorte.

Nu even ruim 3 weken, door mij verwaarloosde vriendinnen bezoeken of lekkere lange telefoongesprekken voeren en achterstallig werk wegwerken. Deze week Senza en Fata wassen en klaarmaken voor een heerlijke trimbeurt. De werpkist weer klaar zetten en dan weer de voorbereiding voor de geboorte van Fata haar chocolaatjes.

Senza heeft weer een paar weken bij Hans en Tineke en Bacio gelogeerd. Wat hadden ze een schik samen. Maar Senza werd loops en jaaa   daar werd Bacio toch wel heel erg “ruikerig”van! Dus samen met tante Frilly loops in de doodle toko.    Frilly lacht iedereen uit en we horen haar denken. whahhaaaaa       voor mij geen date meer!!! Jammer voor haar vriend Rave….!

Ja en dan onze Vita, er staat ook al een mooie vriend op haar te wachten, loopsheid loopt uit de natuur laat zich niet dwingen.

Ook onze lieve Stella maakt het goed.

Nuova en Vieni zijn alweer bijna 1 jaar en gaan dan getest worden en dan gaan we kijken of ook zij pups zullen gaan krijgen. Is ook weer heel erg spannend!

WORDT WEER VERVOLGD!!