22 november 2015

Ik schaam me weer diep dat een nieuwe update weer zo lang duurde. Maar ik ga toch proberen om de belevenissen alsnog te vertellen!

Ja de pups van Vita zijn inmiddels alweer bijna een half jaar en wat zijn ze leuk! Voor  Niente, ons nieuwe dehoopdoodle-meisje van mama Vita, hebben we een lief gastgezin gevonden. Zij woont bij Janny, Jaap en Wietske waar ze veel plezier beleeft!

Ja en toen even heerlijk naar Ameland met Vita en Fata. Even lekker rennen langs de zee en op het strand en door de duinen achter de konijnen aan.

Eind augustus gingen m’n doodle-dames uit logeren zodat Arie en ik na 8 jaar even bij onze zoon en schoondochter in Italie konden gaan kijken. Wat zijn wij dankbaar voor zoveel liefde en zorg voor onze doodle-meiden.  Kleine Niente( woonde toen nog in de toko) ging logeren bij Gertrude, Egbert en de kinderen. Senza ging logeren bij Hans, Tineke en Bacio en Giorno. Stella ging logeren bij Hans en Rineke en Nuova. Fata ging naar Marjolein, Bram en de kinderen en had plezier met Vieni. Vita ging naar Marielle en Frans en had plezier met Nestor. Heel erg bedankt voor de opvang van de doodles. Zo blij dat we met een gerust hart weg konden!

1 september zijn de pups van Vieni geboren. Wat een leuk stel en wat was het toch onverwachts en snel gegaan. In 2 1/2 u had ons meissie prachtige pups op de wereld gezet en gelukkig kon gastgezin Marjolein de geboorte van haar laatste pups nog meemaken. Marjolein en de kinderen kwamen elke week een keer met de pups knuffelen, spelen, aan de riem leren lopen enz. Ook hebben de pups zelfs een nachtje bij hen geslapen. Wat een belevenis. Ja en toen was er ook weer het afscheid nemen. Vieni ging weer mee naar het gastgezin. Dank je wel Marjolein, Bram en de kinderen Morris en Mette voor jullie hulp en de hele fijne samenwerking tussen gastgezin en fokker!  SUPER!!!  De doodles in de gastgezinnen vinden het fijn als ze bij mij komen en bij de tantes, maar vinden het ook weer leuk om mee te gaan met de gastgezinnen. Zo bijzonder!  Ons nieuwe Vieni meisje doodletje Sembra zal bij ons blijven wonen in de doodle-toko, totdat we een heel lief gastgezin hebben gevonden.

Met Fata, Senza en pup Sembra 2 wkn naar de caravan op Ameland geweest. Met Sembra nog niet naar het strand, maar kleine wandelingen rond de camping en weer nieuwe belevenissen opgedaan.

Nuova had eind augustus, vlgs plan, haar 1ste date moeten hebben, maar de natuur laat zich niet dwingen, ze is niet loops geworden!  Nu maar afwachten wanneer dat gaat gebeuren. (haar date Nero maar wachten!!)

Stella heeft haar date gehad met onze vriend Rave. Wat was hij blij dat hij eindelijk naar zijn meissie toe mocht. Nu maar wachten op de echo en hopen dat, als alles goed mag gaan er begin januari weer mooie pupjes geboren gaan worden.

Giorno  groeit uit tot een mooie medium/kleine mediummaat man. Begin december hoopt hij alweer 1 jaar te worden,  Hij zal dan getest gaan worden en we hopen op een goede uitslag en dat hij veel dates mag gaan krijgen met zijn doodle-meiden. Zo spannend!

Afgelopen week heeft ook Donna een date gehad met haar vorige mooie minnaar Dutchdoodles Billy. Dank je wel lieve Petra voor het gebruik mogen maken van deze mooie man.  Ook nu wordt het weer wachten op de echo!

Frilly is ook even te logeren geweest bij ons voor een weekend. Het is en blijft een bijzondere doodle. Ze werd heel erg gemist door haar vriend Danner en door het gastgezin Margreet, Jappie en de kinderen. Ze heeft het fijn daar!

Ook Cara is aan het uitgroeien tot een mooi medium maat choco meisje.

Jaaa en dan zijn we ook weer ” in blijde verwachting” na maanden van voorbereiding kan ik nu vertellen dat we 15 december onze nieuwe mini  “gentle man” uit Engeland (van 15wkn) gaan afhalen van Schiphol! Nieuwe lijnen voor dehoopdoodles. Zoooo blij mee!

Er was weer heel veel nieuws te vertellen. Wordt weer vervolgd