25 juli 2015

Wat is het heel erg lang geleden dat ik wat in het dagboek heb geschreven, ik schaam me diep.

Inmiddels natuurlijk de pups van Fata allemaal (met koningsdag) naar hun enthousiaste  nieuwe baasjes. Het gaat heel erg goed met ze. Gelukkig krijg ik nog updates!!  Ben ik altijd heel erg blij mee.

Ook heerlijk met de dames naar Ameland geweest! Wat een feest is het altijd weer.

Nuova (ons mini meisje) haar heup-en ellebogen zijn ook goedgekeurd, dus alle testen nu goed doorstaan.  We zijn erg benieuwd welke mooie mini doodletjes zij gaat voortbrengen. Even nog op zoek naar een lieve date voor haar. (en dan wachten op de natuur).

Vita is 4 juni bevallen van een nestje pups. Hele mooie kleuren black, creme en een phantom kleur. Ze zijn alweer ruim 7 weken en mogen vlg. week alweer naar hun nieuwe baasjes.  Wat gaat het snel, zo worden ze geboren en drinken heerlijk rustig bij hun mama zo lopen ze door het huis, rennen buiten, blaffen en klieren met de tantes en met mama. Ze zijn op ontdekkingsreis. Eten al hun vlees en brokken. We zijn ook al op visite geweest, met de auto naar  gastgezin van Bacio en Giorno(Tineke). Daar hebben ze heerlijk gespeeld en s avonds waren ze zo moe.

Ook hebben de a.s. pupbaasjes de pups kunnen bewonderen op de puppyparty.  I.v.m. de  vakanties ging dat nu in etappes. Ze zullen nu ook wat later opgehaald worden i.v.m. vakanties. We kunnen nog even wat langer genieten van de schatjes. Inmiddels weten de baasjes a.s. ook welk pupje bij hen komt wonen en kunnen ze gaan aftellen.

Het logeerpartijtje van Frilly is uitgelopen op het permanent blijven wonen in het  gastgezin bij Margreet, Jappie en kinderen en  bij haar vriend Danner. Wat zijn ze blij dat Frill bij hen blijft. Wij zijn minder blij, maar het is goed zo!

Vieni heeft een date gehad met Dutchdoodles Nero.( dank je wel lieve  Petra voor het gebruik van deze mooie vent)!  Dit zal haar 1ste nestje worden. 3 augustus de echo. Wat zijn we BENIEUWD!!!

Voor Cara hebben we ook een lief gastgezin gevonden. Zij woont nu bij Joke en Aad, die heerlijk van haar genieten.

Stella was even aan het logeren bij Rave. Maar Rave vond haar zooo lief, dat ze geen rust had bij hem en snel weer thuis was.

Vandaag hulphond Djinta op visite geweest met vriendin Conny en Liza.  Zo mooi om te zien wat dit dehoopdoodletje allemaal al geleerd heeft. Bijv. helpen aan- en uitkleden/deuren opendoen/ afwasmachine open en dicht doen/iets aangeven enz. Wouw ben zo trots op doodletje en baasje!!

Wordt vervolgd!