29 augustus 2016

Hier dan toch eindelijk nog eens een bericht uit de doodle-toko!

Er is sinds het laatste bericht zo veel gebeurd, dat wil ik toch allemaal even noemen!

Fata  heeft inmiddels haar laatste nestje gehad(geb. maart) en geniet nu van haar welverdiende pensioen. Ze heeft ons, en heel veel gezinnen, blij gemaakt met een prachtig doodletje. Ze blijft bij ons in de toko wonen.

Bionda, de dochter van Fata, is naar een heel lief gastgezin gegaan, waar ze liefdevol verzorgd wordt door Wieneke, Sietse en de kinderen.  Ook zij zal, als ze een grote meid is geworden en haar testen goed zijn bevonden, mooie pupjes voort gaan brengen.

Stella heeft begin januari  een mooi nestje pups gekregen en ook weer heel veel mensen blij gemaakt enne ja even een date met haar vriend Rave.

Rave heeft concurrentie nu van Giorno. Hij kijkt ons aan, wanneer mag ik weeer?  Het is en blijft een heerlijke vent.

Vita is en blijft een heerlijk doodle meisje.

Niente, de dochter van Vita, is inmiddels uitgegroeid tot een heel erg mooi meisje. Ze heeft mooie testresultaten behaald en mag nu ook mooie doodletjes gaan krijgen.

Vieni heeft inmiddels een date gehad met Giorno. Het is nu wachten op de echo of zij ook pups gaat krijgen.

Sembra, woont in een lief gastgezin bij Kirstin, man en kinderen, waar ze haar energie heerlijk kwijt kan.

Giorno heeft inmiddels dus ook alle testen goed doorstaan en mag zich dus dekreu noemen.  Heeft al hele mooie nakomelingen voortgebracht met zijn vriendin Fata.

Cara heeft ook goede testresultaten behaald en is nu mama geworden van hele mooie pups. Het resultaat van een date met Giorno.

Nuova heeft eind januari haar 1ste nestje pupjes gehad met als date Dutchdoodles Nero. Ze ontpopte zich als een hele lieve mama.

Vera, een dochter van Nuova, is bij gastgezin Joop en Machteld gaan wonen. Als zij een grote meid is geworden en haar testen zijn goed bevonden, mag zij ook mooie doodletjes gaan voortbrengen.

Donna heeft half januari een nestje mooie lieverdjes voortgebracht met als papa Dutchdoodles Billy Bob. Billy kon haar nog van de vorige date!

 

Het was dus heel erg gezellig in de doodle toko. De puppyparty, de hele blije gezinnen en de heerlijke updates, die we gelukkig nog steeds mogen ontvangen.

Moda is de dochter van Donna…zij mag in de doodle-toko blijven wonen en ook, als haar testen goed bevonden worden, mooie nakomelingen gaan voortbrengen. Onze Manja is haar “baasje”.

Eind december hebben we ook onze Engelse gentleman mogen ophalen van Schiphol. Quando is een  lief en mooi mannetje met een heel mooi karakter. Hij zal de komende weken getest gaan worden en dan hopen we dat hij ingezet mag gaan worden en veel mooie dates mag gaan krijgen met zijn meiden.

Frilly en Danner hebben het nog steeds naar hun zin bij Margreet, Jappie en de kids. Als er dames in de toko  zijn waar hij even gek op is, gaat hij even uit logeren bij Frilly en Danner! Heel erg fijn.

Ook is hij weken te logeren geweest bij ons hulp-gastgezin Marielle en Frans.

Als er echt een heel erg lief gastgezin op ons pad komt dan mag hij daar gaan wonen.

Senza is gaan wonen bij onze Frenco en schoondochter Josiena(trimsalon Josiena).

We hebben dus heel erg veel beleefd dit jaar.

Maar we hebben ook afscheid genomen van onze boerderij 17 juni. We zijn 2 weken thuisloos geweest en heb ik met de doodle dames die in de toko wonen 2 weken in de caravan op Ameland doorgebracht.

Dus het was inpakken, op eigen erf verhuizen, want we konden de spullen opslaan in de stal en met auto en honden naar Ameland.

Maar op 4 juli konden we naar ons nieuwe mooie huis in Waskemeer. Daar zijn we heel erg blij mee. Ook heerlijk de ruimte voor de doodles! Super.

Volgende week gaan ze beginnen met de nieuwe  doodle-toko. Zoooo blij mee!

Wij gaan nu genieten van de mooie Cara pups….ze groeien goed en Cara ontpopt zich als een hele lieve mama.

Wordt weer vervolgd. Ik hoop nu toch echt iets eerder!